dimarts, 24 de desembre del 2013

Butlletí setmanal de la PAH

Despedeixen l'any amb una acció massiva d'ocupació de 3 entitats bancàries!!!!

La Plataforma pretén acabar l'any ensenyat als bancs que ESTEM TOTS MOLT EMPRENYATS I EMPRENYADES per la seva falta d'acció, pel robatori monumental que estan practicant i per exigir solucions clares a les famílies que estan afectades d'execucions hipotecàries.       
Aquesta setmana passada, també van començar amb  la campanya de recollida de joguines per a famílies de la PAH de Lleida, s’espera molta participació per part de la població...ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI!!

També volem destacar que vàries persones de les PAH's de Lleida van assistir a la reunió de PAH's catalanes que es va celebrar aquest mateix dissabte a Terrassa. Es van parlar molts temes i aquí, us transmeten un petit resum:

-L'obra social de la PAH treballa a ple rendiment; al punt de mira els pisos de la SAREB.

-Resolució de conflictes: pròximament en un comunitat es farà públic la posició de les pahs catalanes davant de les greus i reiteratives actituds tòxiques de la portaveu de la PAH Girona.

-Es crea l'organització a nivell català per als bancs on es treballa amb negociació col·lectiva.

-S'ha assistit a una reunió de la taula de desnonaments constituïda per la Generalitat: estem a l'espera dels passos següents que donarà la generalitat i els agents socials.

-La recent comissió de gènere està en marxa i reunint-se amb els diferents òrgans on cal que ens recolzin.

-ATENCIÓ: el proper 23 maig es celebrarà un gran acte del PLA d'ATAC; tothom atent!!

-Activació pròxima de l'escola de la PAH: socialització dels coneixements entre PAH's.

-Estat del conveni de col·laboració amb el consolat d’Equador per tal de guiar als ciutadans equatorians que estiguin en procés d'execució bancària.


-Es defineix un mètode de seguiment per a totes les PAH's: de cada 3 assemblees de PAH’s catalanes; s'hi haurà d'assistir,mínim, a una.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada