dissabte, 16 de novembre del 2013

Butlletí setmanal de la PAH

Setmanalment, la plataforma organitza diversos aconteixements i aquests, queden reflectits en un butlletí setmanal informatiu. S'expliquen les accions que han portat a terme i el que també van aconseguint amb la seva gran lluita.

Aquesta setmana s'han aconseguit tres dacions en pagament a Lleida, no obstant, la lluita encara continua...Per deixar constància dels seus actes i assemblees, també s'introdueix al mateix butlletí la informació de la setmana vinent on esmenten amb gran entusiasme que el dia 30 de Novembre, es prepara una jornada festiva per a recolzar els projectes dels pisos del seminari.

Si esteu interessats en obtenir mes informació sobre el projecte d' habitatges socials del seminari a Lleida podeu consultar el següent enllaç: http://habitatgessocialslleida.blogspot.com.es/


També ens informa sobre els actes de la PAH-Urgell i altres PAH de Lleida. han evitat el desnonament d'una família de 15 membres a la Fuliola. els afectats podran saldar el seu deute hipotecari en mensualitats de 100€.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada